Rakaman Video Intan,Ds Aliff dan Ds Shahida Ini Dapat Pujian Ramai Orang,Korang Kena Tengok Sendiri Sebab Apa

Ingat lagi kes Ude yang mahu ceraikan Intan kerana sudah tidak hati katanya? Hal itu telah viral beberapa minggu yang lau.Episode duka Intan yang di siarkan melalui media sosial telah menarik perhatian hingga jutaan orang di Malaysia.

Intan yang sebelum ini tidak di kenali ramai kini sudah popular dan dia mula mendapat perhatian meluas dari ramai orang dan pihak.Mungkin inilah di katakan kehendak Yang Maha Esa, setelah ada guruh yang gelap turun menghempap diri,Dia hadirkan ramai orang untuk memberikan pelangi dalam hidup Intan.Episode Ude sudah tidak mahu bersama dengan Intan sudah pun berlalu.

Kini Intan di katakan di tawarkan oleh ramai pihak untuk menjadi duta produk di samping menjadi model iklan. Walaupun keadaan sangat pantas, tapi kehendak Yang Maha Berkuasa telah membuka jalan yang sangat besar buat dirinya. Mungkin sahaja doa-doa orang sekeliling yang sangat bersimpati padanya sering mengiringi hidup Intan dan anak-anak. Kini, anda boleh tengok Intan akan bersama dengan produk bawah syarikat Ds Aliff untuk promosi jenama tudung.

Intan nie kalau ikut sangat cantik kan? Lepas make up dan pakai tudung lawa-lawa,memang nampak macam artis wajah dia. Di bawah ini terlihat Ds Aliff Syukri menyanyi-nyanyi katanya sekadar bergurau untuk hiburkan Intan yang ada dekat situ. Jangan salah faham,Ds Shahida pun ada sekali.

Bila Ds Shahida datang terus sahaja dia kutuk suami dia sendiri. Intan cuma gelak dan ketawa melihat aksi mereka suami isteri.Baguslah Intan. Lepas nie, min dan yang lain-lain doakan Intan terus cekal walau jadi ibu tunggal di usia muda. Moga Intan makin murah rezeki di samping anak-anak. Rezeki dari Maha Kaya itu pasti ada di mana-mana buat Intan dan anak-anak.Kan?

Sumber: Kisah Dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *