“Baem Bila Dah Besar Nanti Jangan Jadi Badang 2 Pulak Ya”-Netizen Terkejut Tengok Baem Sebiji Macam Ds Aliff Syukri

Di sebabkan seorang ayah mempunyai populariti yang sangat besar dan mendapat perhatian yang sangat meluas sama ada di kaca TV dan juga di laman sosial,maka hal itu juga akan tercalit sekali pada anak-anak.Itulah yang berlaku kepada kehidupan anak-anak kepada jutawan kosmetik terkenal Ds Aliff dan isteri Ds Shahida.

Baru berumur 31 tahun, DS Aliff dan isteri bukan sahaja sudah memiliki rumah mewah dan kereta mewah, mereka juga di kurniakan anak-anak yang comel,baik dan penyayang. Antara ramai-ramai anak Ds Aliff, Baem adalah paling di minati ramai kerana sikapnya sama seperti abahnya.

Banyak juga berita viral dari keluarga Ds Aliff adalah terkait dengan Baem contohnya ketika Baem hilang di Lombok,Indonesia.

Baru-baru ini beberapa rakaman video tentang Baen juga yang di katakan sangat comel di muat naik di laman sosial. Netizen terpegun melihat bagaimana sikap Baem memang sebiji dan sama dengan DS Aliff. Mungkin kerana dia rapat dengan abahnya dan banyak meniru apa yang abahnya lakukan,maka inilah yang di lakukan oleh Baem pada ibunya.

Bila melihat ibunya mahu bersiap,maka Baem mahu make upkan mamanya. Kata Ds Shahida Baem nie sudah mahu jadi macam abahnya.Netizen juga turut setuju dengan kata-kata Ds Shahida itu.

Komen mereka melihat video itu juga pelbagai:

Kredit: Kisah Dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *