Ini Dia Koleksi Gambar Intan Lepas Jadi Model Tudung Yang Sangat Cantik Buat Netizen Memuji-muji Beliau Hingga Ada Yang Jatuh Cinta

Sebelum ini ramai mata yang jadi saksi melihat betapa dukanya Intan apabila di duakan oleh suami dan berkahwin dengan artis terkenal pada tahun lepas. Namun Intan seorang isteri yang sangat baik dan tabah. Katanya walau dia sedih kerana suami berkahwin dalam diam-diam, dia terima dan akur dengan takdir itu jika perlu hidup bermadu.

Masuk tahun 2018, Intan di katakan menerima takdir duka buat kali kedua dan lebih sedih, dia mahu di ceraikan oleh suami walau dia bingung tidak tahu apa salahnya. Namun suami menyatakan, dia sudah tidak ada perasaan dan hati pada Intan. Melihat Intan menangis sambil mendakap anak yang masih kecil membuatkan sangat ramai hati netizen terpukul dan sebak dengan keadaan itu.

Namun siapa sangka, detik duka dan lara itu telah di gantikan dengan takdir yang lebih indah. Intan di katakan mahu positifkan diri buat kehidupan peribadi bersama anak-anak. Dia mula mencari langkah untuk mencari pendapatannya sendiri. Salah satunya adalah dengan menerima tawaran untuk menjadi model tudung. Terima kasih juga kepada Ds Aliff dan isteri yang menawarkan tawaran bagus ini pada Intan.

Intan yang menjadi model tudung Aliff Syukri di lihat sangat manis dan ayu.Kata Intan dia memang tidak pandai berlakon depan kamera.Namun ramai yang percaya kelak Intan akan di lihat lebih biasa dan profesioanl di hadapan kamera dengan pelbagai gaya. Ramai yang memuji kecekalan hati Intan dan mereka juga menyokong produk tudung Aliff Syukri bukan sahaja kerana kualiti tudung itu bagus malah turut sama-sama mahu menyokong apa yang di lakukan oleh Intan.

Netizen menyifatkan Intan bukan sahaja punya rupa paras menarik malah dia juga seorang yang baik hati. Mereka yakin jika Intan di beri peluang pasti dia akan menyerlah dan mampu untuk hidup berdikari walaupun tanpa suami bersamanya. Semoga Intan makin sukses min doakan.

Kredit: Kisah Dunia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *