Saya Rasa Tuhan Macam Nak Ambik Nyawa Saya – Sayu Melihat Keadaan Datuk Aliff Syukri

Saya rasa Tuhan macam nak ambik nyawa saya – Sayu melihat keadaan Datuk Aliff Syukri

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Sebelum kita melihat apakah yang terjadi kepada Datuk Aliff Syukri, mari kita lihat berita dahulu Aliff Syukri supaya lebih memahaminya.

Kini, rakyat Malaysia mungkin biasa dengan usahawan kosmetik yang berjaya dan pengasas D’Herbs, Datuk Seri Aliff Syukri Kamaruzaman.

Pengusaha berusia 30 tahun sering menaja acara nyanyian besar seperti Akademi Fantasia, tetapi pada masa depan lelaki itu sendiri mungkin menjadi orang yang menyanyi di panggung dan menghiburkan para penyokongnya.

Selepas dia menghasilkan sensasi virus Abang Nak Tegur tahun lalu, yang mencapai hampir 4 juta pandangan di YouTube pada masa penulisannya, Datuk Aliff kini secara rasminya menjadi penyanyi di bawah KRU Music.

Beliau ditawarkan untuk ditandatangani di bawah label oleh Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu, Datuk Norman Abdul Halim, dan ia menjadi mimpi yang menjadi kenyataan bagi usahawan kosmetik.

Saya teruja untuk menjadi sebahagian daripada KRU kerana saya ingin menjadi terkenal sejak saya masih kanak-kanak dan menjalani kehidupan yang sukar.

“Malah, KRU adalah nama besar dalam perniagaan, saya tidak boleh menolak tawaran itu,” katanya kepada Utusan Malaysia.

Walaupun dia akan memulakan karier nyanyiannya tidak lama lagi, Aliff, yang juga menjadi berita utama pada bulan September atas penggunaan anak perempuan yang baru lahir, menjelaskan dia hanya ingin menghiburkan dan tidak bertujuan untuk menjadi penyanyi terbaik di luar sana.

Saya menyanyi hanya untuk memenuhi impian saya dan tidak memenangi sebarang anugerah suara terbaik. Ya, saya menyedari saya tidak mempunyai suara yang indah yang baik dengan penyanyi profesional.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui apakah yang terjadi kepada Datuk Aliff Syukri.

Sila tonton video:

Sumber – dharian

 

Aliff Syukri Kongsi Rakaman Video Model Rumah Mewah,Netizen Puji Rumah Cantik Macam White House

Sehingga 5 tahun, Aliff Syukri di katakan menunggu rumah mewahnya untuk siap sepenuhnya seperti hari ini.Katanya Aliff Syukri bekerja keras siang dan malam dan terbang ke banyak negara untuk mendapatkan design dalaman yang ekslusif untuk memenuhi impiannya bagi mempunyai rumah indah bak istana raja.

Memang tidak dapat di nafikan, setiap kali Aliff Syukri memuat naik gambar hiasan dalaman rumahnya ke akaun IG,pasti ramai netizen yang memuji-muji.Kata mereka semua design itu sangat cantik,mewah dan cair hati bila memandang.

Ada juga yang kata rumah mewah Aliff ini bagaikan White House. Memang sangat besar kan? Biasa yang kita dapat lihat dalam video dan gambar adalah sisi hadapan rumah ini.Namun model penuh rumah ini di kongsi oleh Aliff Syukri dan dari sini kita dapat lihat design penuh rumah ini yang sangatlah hebat.

 

Kata Aliff Syukri dalam captionnya,“cantik tak @palacealiffsyukri 5tahun punya cerita….dah 5tahun rumah mini @palacealiffsyukridi buat bukan sekdar 3d vedio.. yg beherga “biarlah rahsia crr teka“ khirnya dah nak siap dan mnjadi rialiti allah sahaja tahu betapa gembiranya saya..sbb skrg bukan mini dah sekarang dah real size sebenar hampir 40000sft dan hanpir 40persen sy rombak.. utk nampak lebih menarik.. tak sabar nak share kann pemandangan rumah baru sy kat korang..”

Kata netizen kepada video Aliff Syukri:

“Rumah dato dah mcm White House dah….terbaik dato.”

“Besrnyeee.. Idola…smoga satu hri nnt dpt ruma idaman mcm ni..amin”

“Dato @aliffsyukriterlajaklarisymah dato series cantik… xsaba nak tgok… saya suka cara dato…ape pon org ckp…dato tetap move on… good luck dato… semoga berjaya didunia n akhirat…”

 

Kredit: Kisah Dunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *