[VIDEO] Eira Syazira gelak habis tengok lawak Azad Jazmin

[VIDEO] Eira Syazira gelak habis tengok lawak Azad Jazmin

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Jom kita saksikan kisah cerita Azad Jazmin dan Eira Syazira.Sebelum kita memulakan jom kita lihat penerangan siapakah beliau ini.Azad Jasmin John Louis Jeffri (lahir 11 Februari 1976) merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia. Beliau juga lebih dikenali sebagai Azad Jazmin ataupun Azad Jasmin secara tidak formal.

Syazira binti Shuhaimi atau lebih dikenali menerusi nama pentas beliau, Eira Syazira (lahir 19 Julai 1984) merupakan seorang pelakon wanita Malaysia yang mula bergiat aktif dalam bidang lakonan sejak 2004.

Azad Jazmin memakai baju warna merah.Azad nak bawa keluar duit.Azad sudah sampai ke mesin ATM ,Azad bawa keluar dompetnya dan mengambil kad ATM.Azad lemparkan kad itu kebawah,Eira Syazira ketawa.hahaha.Azad tekan tekan dekat mesin itu.Azad mengambil kad itu,Azad menari nari terus keluar.Eira cakap nasib tempat ini xada orang kosong.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.
Sila tonton video:

#azadeiramoments #azadeiralove #hubbywifeytime #romantikaastro 💞

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

@eirasyaziraofficial 😝😝😝

A post shared by Pak Azad ( KingSmaN C911 ) (@azadsyazirarose) on

Sumber – dharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *