‘Short, Dark & Chubby’- Kompilasi Video Viral & Momen Kelakar Mat Sabu Di Sosial Media

Sejak kebelakangan ni nama Mat Sabu jadi sebutan orang ramai di sosial media. Tambahan lagi apabila beliau telah dilantik sebagai Menteri Pertahanan Negara baru-baru ini. Jika anda lihat di Twitter, ramai berkongsi video Mat Sabu ketika memberi hujah kerana karakternya yang kelakar, semangat dan lantang.

Tetapi tahukah anda semua itu hanyalah karakter Mat Sabu ketika memberi hujah kerana beliau ingin menarik orang ramai untuk mendengar mesej disampaikan. Menurut seorang individu ini, Mat Sabu seorang yang gemar berbincang topik-topik berat.

Perkara yang mungkin anda tidak tahu mengenai Mat Sabu

‘Bila tengok dia melawak, ramai anggap dia low class..’

Seorang individu yang mengenali Mat Sabu sejak dari kecil berkongsi bahawa banyak perkara yang rakyat tidak tahu mengenai Menteri Pertahanan Negara itu. Walaupun banyak video tersebar di sosial media dengan cara percakapannya dan aksinya ketika memberi hujah, Mat Sabu sebenarnya ingin menarik orang ramai untuk mendengar hujahnya.

Ini antara video serta momen kelakar yang dikongsi oleh netizen di sosial media. Apa-apa pun kami ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada Mat Sabu.

Momen 1

‘Sebab tu yang aku baling mikrofon tu..’

Momen baling topi jadi bahan jenaka

Tahukah anda Mat Sabu boleh berbahasa Inggeris dengan baik?

Momen kelakar bersama Tun Dr Mahathir

Eh awat lagu ni?

Sumber: Twitter

Kredit: OHBULAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *